Auto на кредит

11-11-2020

not found

Також хочемо вам порекомендувати авто в кредит в Одессе

Атлантскиот express, заедно со партнерските банки, е проширување на заем програма за своите клиенти. Имајќи прв започна можност да купат автомобил од сад на кредит, ние не запре таму, и ние сме додавање на кредитни можности. Сега секој може да го изберат најсоодветен за заем условите за купување на автомобил од сад. Следниве банки ги нудат своите програми: еднократни лозинки банка, банката на кредитен dnepr ад, akordbank благајничките, и kredobank pjsc. Кредитни програми, исто така, се применува на правните лица.

– на кредит важи за сите автомобили од сад или јужна кореја кои се достапни во украина, расчисти и целосно подготвен за операција.

– плаќање на рати-се применува за набавка на користени автомобили од аукција во соединетите држави (под цел), прочитајте повеќе за условите на рати план подолу.

– во прилог на кредитниот atlanticare нуди можност за купување на автомобил закуп.

Кредитните услови на нашите партнерски банки:

Што бенефиции што ќе го добиете од кредитот од

Автомобилот е ваш и само ваш

Ова е прва форма на кредитирање, каде што возилото не е гаранција, што значи дека може да не бидат отуѓени.

До сега, не банката има издадено кредити за купување на автомобили од сад, бидејќи секој кредит, автомобил автоматски стана сопственост на банката до кредитот е исплатен од страна на заемопримачот. Ова значи дека кредитот возилото може да се отуѓени од страна на банката, ако заемопримачот поради некоја причина не може да услуга кредитот.

Во нашата кредитна програма, сте сопственик на автомобил, и на автомобил можете да купите со кредитни средства од сад не е гаранција. Никој друг ќе ви понуди такви услови!

Безбедност

Ако сте загрижени за задолжително обезбедување потребни од страна на аукција, само се аплицира за заем да се купи автомобил во соединетите држави и нашите испорака на услуги. И по пристигнувањето на возилото во украина, ќе бидете во можност да го отплати кредитот пред време. Во овој случај, нашиот официјален партнер еднократни лозинки bakn ќе дејствува како гаранција дека парите ќе бидат платени како што треба.

Значајни заштеди на трошоците за купување

Дури и земајќи ги во предвид фактот дека ќе мора да се overpay износот според кредитниот програмата, крајната цена на автомобилот се уште ќе бидат многу пониски отколку за купување на автомобил на кредит во украинскиот пазар. Повеќето банки прашање кредити за набавка на користени автомобили, кој на крајот се многу поскапи од пазарната цена.

На пример, имаме 2013 хонда спогодба дека ќе чини ,500 вклучително и камата на кредитот, додека за просек на пазарот, на таков автомобил ќе ве чини од ,000 и погоре, со исклучок на камата на кредит!

Одложено плаќање од atlanticexpress украина

Atlanticexpress, исто така, нуди алтернатива на кредит — плаќање на рати. Ако не можете да добиете кредит, користете нашата алтернативна програма. Одложено плаќање е:

  • делење на износот според 30/70% принцип, каде што 30% од клиентот сопствени средства, 70% е максималниот износ на компанијата средствата собрани.
  • вкупниот износ вклучува сите плаќања поврзани со купувањето на автомобил на аукција(аукција такси и даноци), трошоците за испорака во рамките на сад, сад испорака, логистика на услуги, и цената на автомобилот себе.
  • референтна валута на притвор на американскиот долар
  • каматната стапка е променлива и се пресметуваат поединечно.
  • индивидуалните услови на програмата (износот на средствата собрани од страна на компанијата, интерес, услови) се согласија со секој клиент поединечно.

За повеќе информации, поднесе барање или јавете се на: (050) 928-68-99