Як вибрати суші

2-25-2019

Що таке суші і як розібратися з величезним асортиментом їх різних видів. Яку рибу найчастіше використовують у японських ресторанах. По суті, суші – це будь-який вид страви, в якому міститься приправлений рис і риба в якості головних інгредієнтів. Звичайно, це японська кухня, знайдена і розвинена з давньої Японії, але без сумніву з – за дуже великої популярності, в наші дні ви можете знайти суші практично в будь-якій країні, а також на Qsushi. Те, що раніше було фаст – фудом в Японії, яке продавалося у вуличних кіосках, перетворився на міжнародну тенденцію у всьому світі – від вуличних ринків до розкішних ресторанів. Смак дуже сильно відрізняється від регіону до регіону. Наприклад, в Японії звичайні суші, як правило, концентруються в ароматі і прості, з декількома типами або навіть одним інгредієнтом в кожному рулоні. В Штатах (на Заході) їх люблять у поєднанні з додаванням вершкового сиру, авокадо, крабовою палички, лосося. Також тут теж досить великі розміри, а не типові розміри для одного укусу, як в Японії. З – за цього важко зберегти суші – етикет: є шматок суші, будь то нігірі, сашимі або маки, одним укусом. Більшість початківців суші, як правило, плутають з сашимі. Просто пам’ятайте, що в той час як суші – це шматочок з приправленим рисом і рибою, сашимі – це просто шматочки риби, і найчастіше сирі. Більшість риб, що використовуються для оригінальних суш – солоні. Так, які ж риби найчастіше використовують для суші.

Тунець – дуже цінна риба, яка використовується у традиційних японських сирих рибних делікатеси, таких як суші і сашимі. Фактично, лише 20 відсотків тихоокеанських та атлантичних блакитних тунців споживаються за межами Японії. Японці харчувалися блакитними тунцовыми суші до середини 19 століття, коли шеф – кухар маринував деякі шматочки соєвим соусом і називав це «нігірі суші». Лосось – це риба, що підходить для виготовлення рулетів суші. Він володіє багатим і ароматним смаком. Багато любителів суші наполягають на лососеві, навіть коли їм представлені кілька інших варіантів риби. Так що практично неможливо знайти суші – ресторан, в якому подають суші з лососем. Скумбрія – це блискуча риба з сильним рибним смаком і ароматом. Альбакор, або длинноперый тунець, – відносно невеликий член сімейства тунців. Але він не зустрічається у великих кількостях в японських прибережних водах, тому останнім часом він став популярною рибою для суші. Ця риба більш м’який смак в порівнянні з блакитним тунцем. net у Telegram, щоб бути в курсі найцікавіших подій.

Також хочемо вам порекомендувати почитати про те як замовити суши та їх склад докладніше тут